Actueel

Laatste Berichten

Corinne Groenendijk
Landelijke Dag WCCM 2018

Zaterdag 3 november 2018, Bezinning op je geestelijke weg

Op zaterdag 3 november vindt in Rotterdam de jaarlijkse landelijke dag van WCCM-Nederland plaats. We zullen die dag van 10 tot 16 uur te gast zijn in de Paradijskerk te Rotterdam, die centraal gelegen is en goed bereikbaar met zowel ov als auto. In de Paradijskerk is het City-pastoraat van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland actief dat ons ondersteunt om deze dag tot een succes te maken. We hebben voor deze dag Corinne Groenendijk gevraagd. Corinne is predikant in Krimpen aan de IJssel en bestuurslid van Vacare.

Corinne Groenendijk

Hoe kom ik dichter bij God of de Bron van het leven? Hoe leef ik gelukkiger en meer in balans? Corinne schreef hierover het boek Afstemmen op de Eeuwige. Ze legt erin uit hoe velen hun zoektocht beschrijven als een geestelijke weg. Novicemeesters en coaches geven in het boek aan hoe mensen die weg zijn gegaan. Ze vertellen wat hun helpt en wat de valkuilen zijn. In dit boekje worden de klassieke vijf stappen op de geestelijke weg beschreven en Corinne heeft er een eigentijdse stap aan toegevoegd.

Corinne zal in de ochtend een uiteenzetting geven over hoe zij aankijkt tegen onze geestelijke weg. In de middag gaan we meer praktisch aan de gang. Aanmelden voor deze dag kan bij Dorothé van de Wetering: d.vandewetering@telfort.nl

In de eerstvolgende nieuwsbrief volgen meer details over deze dag.