Partners

Partners

Stichting WCCM-Christelijke Meditatie Nederland is nauw verbonden met WCCM-internationaal, waarvan Laurence Freeman, O.S.B., de zakelijk directeur en spiritueel leider is. Op de website van WCCM-internationaal is meer te vinden over waar WCCM-internationaal zich mee bezighoudt. Op onze website vind je ook meer informatie over de doelstellingen en achtergrond van de WCCM.

Wij werken ook nauw samen met onze zuiderburen: Christelijke Meditatie BelgiĆ«. Zo is de nieuwsbrief een gemeenschappelijke uitgave en wordt het inspiratiemedium ‘Meditatief’ samen met de Belgen gemaakt. Neem een kijkje op hun mooie website.

Veel van onze retraites vinden plaats in het klooster van de Benedictijnen nabij Doetinchem. De Willibrordsabdij kunnen we dan ook van harte bij u aanbevelen als een plaats van stilte en contemplatie. Men is hier vertrouwd met onze beweging.

Vacare is een platform voor meditatief leven. Vacare is een initiatief van de Protestantse Kerk en staat open voor iedereen die zich samen met anderen wil oefenen in meditatief leven. Met Vacare onderhouden we al vele jaren warme banden.

 

WCCM