Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratiemiddag

6 maart 2021 van 13:30 - 17:30

E12

Meditatie verandert je professioneel en persoonlijk leven

Laurence Freeman stelt zijn boek “Goed Werk” voor. Het is meteen de officiële lancering van het Meditatio-project dat meditatie in woonzorgcentra, klinieken, scholen en bedrijven wil introduceren.
Ook Herman Van Rompuy komt getuigen. Zijn leven is door meditatie persoonlijk en professioneel veranderd. Hij is een bekend politicus en werd verkozen tot eerste voorzitter van de Europese Raad. Hij neemt deel aan de meditatiegroep voor managers, olv Laurence Freeman. Laurence Freeman is Benedictijnermonnik en staat aan het hoofd van de World Community for Christian Meditation.

Alles vindt online plaats. We voorzien Engels-Nederlandse vertaling door een professionele tolk.

Meditatie zouden we spontaan niet verbinden met onze werkplek. De kracht van dit boek bestaat erin dat juist wel te doen. Vertrekkend vanuit praktijkvoorbeelden en zijn eigen ervaring laat Laurence Freeman zien op welke manier meditatie een weldaad kan zijn voor mensen in de bedrijfswereld, in het onderwijs en in de medische wereld. Doordat meditatie put uit een universele bron van wijsheid die religies voorafgaat en overstijgt, gedijt ze ook prima in een seculiere context. Ze verandert mensen in de diepte op persoonlijk vlak, wat afstraalt op hun (werk)omgeving. 

Programma
13.30u – inloggen via Zoom
14.00u – Wat is Meditatio?
14.15u – Laurence Freeman over ‘Goed Werk’

15.15u – meditatie
15.35u – pauze
16.00u – Herman Van Rompuy over meditatie

​16.20u – Q & A
16.45u – Hoe nu verder?
17.30u – einde

Gegevens

Datum:
6 maart 2021
Tijd:
13:30 - 17:30
Kosten:
E12
Site:
https://www.meditatio.be/schrijf-je-in.html
WCCM