Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Advents retraite

7 december 2018 van 16:00 - 9 december 2018 van 14:30

Van vrijdag 7 tot en met zondag 9 december 2018 staat in de Willibrordus Abdij in Doetinchem weer de jaarlijkse Adventsretraite op het programma. Deze wordt dit jaar geleid door José van Sante.

Hier stelt zij zich voor:

“In mijn derde levensfase beland (eerst 15 jaar werkzaam in bedrijfsleven, daarna 25 jaar in pastorale zorg) voel ik me “thuiskomen”. Het (fijn)schilderen helpt me de stille aandacht te vinden om te leren luisteren – naar de hartslag van het leven, naar Gods aanwezigheid in onze alledag.”

Deze dagen zullen we aan de hand van een icoon, geschilderd naar een Bijbelverhaal, op zoek gaan naar de stilte. We volgen het verhaal en de personen, in een beweging naar stille diepte. We worden uitgenodigd om in het verhaal mee te gaan en eigen stappen te zetten naar de stille aandacht die we behoeven. We kijken, we lezen en overdenken, bidden en mediteren samen en ieder voor onszelf.

Naast de inleidingen en gezamenlijke maaltijden is er vooral veel ruimte om de eigen stilte te vinden en  zijn we te gast bij de vieringen van de Broeders in Doetinchem.

Er is nog plaats, dus meld je graag aan bij Edith Raets  – egj.raets@gmail.com

Praktische informatie :

vrijdag 7 december ontvangst vanaf 16.00 uur.

zondag 10  december afsluiting rondom 14.45 uur.

kosten 150 euro.

Gegevens

Begin:
7 december 2018 van 16:00
Einde:
9 december 2018 van 14:30
Site:
www.wccm.nl
WCCM